Rineke Dijkstra (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rineke Dijkstra
Rineke Dijkstra (1959)

Rineke Dijkstra (1959)

Kunstenaar

Rineke DIJKSTRA (Sittard, 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Rineke Dijkstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rineke Dijkstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rineke Dijkstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rineke Dijkstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rineke Dijkstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rineke Dijkstra!

Volg het aanbod kunst van Rineke Dijkstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rineke Dijkstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rineke Dijkstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rineke Dijkstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rineke Dijkstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rineke Dijkstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rineke Dijkstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rineke Dijkstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rineke Dijkstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rineke Dijkstra?

Kunst kopen van Rineke Dijkstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rineke Dijkstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rineke Dijkstra. Om meer kans te maken om de Rineke Dijkstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rineke Dijkstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.