Robert Batty (1789-1848)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Robert Batty
Robert Batty (1789-1848)

Robert Batty (1789-1848)

Kunstschilder, Tekenaar

Robert BATTY (Londen 1789 - Londen 1848)

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Robert Batty (1789-1848) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Robert Batty (1789-1848) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Robert Batty

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Batty? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Batty. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Batty en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Batty te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Batty!

Volg het aanbod kunst van Robert Batty te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Batty te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Batty instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Batty kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Batty!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Batty kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Batty en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Batty via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Batty of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Batty?

Kunst kopen van Robert Batty begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Batty, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Batty. Om meer kans te maken om de Robert Batty te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Batty! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.