Robert Sgarra (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Robert Sgarra
Robert Sgarra (1959)

Robert Sgarra (1959)

Robert SGARRA (1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Robert Sgarra - Avengers. 140x115cm auf Keilrahmen. kopen? Bied vanaf 2000!
Robert Sgarra (1959) Avengers. 140x115cm auf Keilrahmen.
Techniek Acryl
Afmetingen 140 x 115 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Op Spieraam
Openingsbod
€ 2.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Robert Sgarra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Sgarra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Sgarra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Sgarra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Sgarra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Sgarra!

Volg het aanbod kunst van Robert Sgarra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Sgarra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Sgarra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Sgarra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Sgarra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Sgarra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Sgarra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Sgarra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Sgarra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Sgarra?

Kunst kopen van Robert Sgarra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Sgarra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Sgarra. Om meer kans te maken om de Robert Sgarra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Sgarra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.