• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Robert Smit (1941)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Robert Smit

Robert Smit (1941)

Kunstenaar

Robert SMIT (Delft 1941)

Edelsmid, beeldhouwer, conceptueel kunstenaar, tekenaar, docent, fotograaf, sieraadontwerper. Na zijn opleiding als instrumentmaker aan de Technische School in Delft (1954-1957) komt hij in contact met de kunstwereld. Hij raakt nauw bevriend met de kunstenaar Jan Schoonhoven (1914–1994) en gaat, mede op diens aanraden, sieraden ontwerpen. Smit volgt hij een opleiding aan de Staatliche Kunst und Werkschüle in Pforzheim, waar hij in 1966 cum laude afstudeert. In de jaren 70 legde hij zich toe op beeldend werk – foto’s, tekeningen, objecten – dat conceptueel is en aansluit bij de ideeën van de Zero beweging. Robert Smit was docent aan de Gerrit Rietveld Academie (Amsterdam). Ook was hij docent aan Studio Alchimia in Milaan en in 2007 gastdocent aan het Hiko Mizuno College of Jewelry in Tokyo.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Robert Smit (1941) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Robert Smit (1941) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Robert Smit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Robert Smit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Robert Smit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Robert Smit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Robert Smit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Robert Smit!

Volg het aanbod kunst van Robert Smit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Robert Smit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Robert Smit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Robert Smit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Robert Smit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Robert Smit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Robert Smit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Robert Smit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Robert Smit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Robert Smit?

Kunst kopen van Robert Smit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Robert Smit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Robert Smit. Om meer kans te maken om de Robert Smit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Robert Smit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.