Roberto Caradonna (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Roberto Caradonna
Roberto Caradonna (1953)

Roberto Caradonna (1953)

Roberto CARADONNA (Italië 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Roberto Caradonna - Ingelijst keramisch tegeltableau , Raccontiamo La Verita ai nostri Figli – 1999 kopen? Bied vanaf 60!
Roberto Caradonna (1953) Nederlands Ingelijst keramisch tegeltableau , Raccontiamo La Verita ai nostri Figli – 1999
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 52.5 x 72.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Roberto Caradonna

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roberto Caradonna? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roberto Caradonna. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roberto Caradonna en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roberto Caradonna te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roberto Caradonna!

Volg het aanbod kunst van Roberto Caradonna te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roberto Caradonna te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roberto Caradonna instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roberto Caradonna kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roberto Caradonna!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roberto Caradonna kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roberto Caradonna en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roberto Caradonna via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roberto Caradonna of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roberto Caradonna?

Kunst kopen van Roberto Caradonna begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roberto Caradonna, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roberto Caradonna. Om meer kans te maken om de Roberto Caradonna te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roberto Caradonna! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.