Roel Mostert (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roel Mostert
Roel Mostert (1949)

Roel Mostert (1949)

Kunstenaar

Roel MOSTERT (Utrecht, 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Roel Mostert - Onweer boven Mison kopen? Bied vanaf 55!
Roel Mostert (1949) Onweer boven Mison
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen43 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Roel Mostert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roel Mostert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roel Mostert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roel Mostert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roel Mostert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roel Mostert!

Volg het aanbod kunst van Roel Mostert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roel Mostert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roel Mostert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roel Mostert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roel Mostert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roel Mostert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roel Mostert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roel Mostert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roel Mostert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roel Mostert?

Kunst kopen van Roel Mostert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roel Mostert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roel Mostert. Om meer kans te maken om de Roel Mostert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roel Mostert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.