Rolf Curt (1931-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rolf Curt
Rolf Curt (1931-2006)

Rolf Curt (1931-2006)

Kunstenaar

Rolf CURT (Dortmund 1931 - Berlijn 2006)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 

Kunst kopen van Rolf Curt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rolf Curt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rolf Curt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rolf Curt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rolf Curt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rolf Curt!

Volg het aanbod kunst van Rolf Curt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rolf Curt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rolf Curt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rolf Curt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rolf Curt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rolf Curt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rolf Curt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rolf Curt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rolf Curt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rolf Curt?

Kunst kopen van Rolf Curt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rolf Curt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rolf Curt. Om meer kans te maken om de Rolf Curt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rolf Curt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.