Ron van de Ven (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ron van de Ven
Ron van de Ven (1956)

Ron van de Ven (1956)

Kunstenaar

Ron van de Ven (Maastricht 1956)

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ron van de Ven (1956) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ron van de Ven (1956) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ron van de Ven

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ron van de Ven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ron van de Ven. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ron van de Ven en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ron van de Ven te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ron van de Ven!

Volg het aanbod kunst van Ron van de Ven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ron van de Ven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ron van de Ven instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ron van de Ven kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ron van de Ven!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ron van de Ven kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ron van de Ven en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ron van de Ven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ron van de Ven of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ron van de Ven?

Kunst kopen van Ron van de Ven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ron van de Ven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ron van de Ven. Om meer kans te maken om de Ron van de Ven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ron van de Ven! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.