Rosemin Hendriks (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rosemin Hendriks
Rosemin Hendriks (1969)

Rosemin Hendriks (1969)

Kunstenaar

Rosemin HENDRIKS: (Velp 1969)

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rosemin Hendriks (1969) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Rosemin Hendriks (1969) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 51 mensen die Rosemin Hendriks (1969) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Rosemin Hendriks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rosemin Hendriks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rosemin Hendriks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rosemin Hendriks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rosemin Hendriks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rosemin Hendriks!

Volg het aanbod kunst van Rosemin Hendriks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rosemin Hendriks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rosemin Hendriks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rosemin Hendriks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rosemin Hendriks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rosemin Hendriks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rosemin Hendriks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rosemin Hendriks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rosemin Hendriks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rosemin Hendriks?

Kunst kopen van Rosemin Hendriks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rosemin Hendriks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rosemin Hendriks. Om meer kans te maken om de Rosemin Hendriks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rosemin Hendriks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.