Rowland Langmaid (1897-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rowland Langmaid
Rowland Langmaid (1897-1956)

Rowland Langmaid (1897-1956)

Kunstenaar

Rowland LANGMAID (1897 - 1956)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
EngelsEngels  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rowland Langmaid (1897-1956) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Rowland Langmaid (1897-1956) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Rowland Langmaid

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rowland Langmaid? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rowland Langmaid. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rowland Langmaid en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rowland Langmaid te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rowland Langmaid!

Volg het aanbod kunst van Rowland Langmaid te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rowland Langmaid te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rowland Langmaid instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rowland Langmaid kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rowland Langmaid!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rowland Langmaid kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rowland Langmaid en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rowland Langmaid via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rowland Langmaid of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rowland Langmaid?

Kunst kopen van Rowland Langmaid begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rowland Langmaid, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rowland Langmaid. Om meer kans te maken om de Rowland Langmaid te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rowland Langmaid! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.