Rudi Bierman (1921-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rudi Bierman
Rudi Bierman (1921-1972)

Rudi Bierman (1921-1972)

Kunstenaar

Rudi BIERMAN (Batavia 1921 - Amsterdam 1972)

Graficus, wandschilder, schilder, tekenaar, aquarellist, etser, lithograaf, docent aan academie

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rudi Bierman - Hert & Kalf kopen? Bied vanaf 700!
Rudi Bierman (1921-1972) Nederlands Hert & Kalf
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 700
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rudi Bierman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rudi Bierman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rudi Bierman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rudi Bierman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rudi Bierman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rudi Bierman!

Volg het aanbod kunst van Rudi Bierman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rudi Bierman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rudi Bierman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rudi Bierman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rudi Bierman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rudi Bierman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rudi Bierman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rudi Bierman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rudi Bierman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rudi Bierman?

Kunst kopen van Rudi Bierman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rudi Bierman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rudi Bierman. Om meer kans te maken om de Rudi Bierman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rudi Bierman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.