Rudolf Bikkers (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rudolf Bikkers
Rudolf Bikkers (1943)

Rudolf Bikkers (1943)

Rudolf BIKKERS (1943)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rudolf Bikkers - Computerprint "If Only" kopen? Bied vanaf 10!
Rudolf Bikkers (1943) Nederlands Computerprint "If Only"
Techniek Computerprint
Afmetingen 50.7 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee
Rudolf Bikkers - The art of save sex kopen? Bied vanaf 50!
Rudolf Bikkers (1943) Nederlands The art of save sex
Techniek Litho
Afmetingen 52 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rudolf Bikkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rudolf Bikkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rudolf Bikkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rudolf Bikkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rudolf Bikkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rudolf Bikkers!

Volg het aanbod kunst van Rudolf Bikkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rudolf Bikkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rudolf Bikkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rudolf Bikkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rudolf Bikkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rudolf Bikkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rudolf Bikkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rudolf Bikkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rudolf Bikkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rudolf Bikkers?

Kunst kopen van Rudolf Bikkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rudolf Bikkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rudolf Bikkers. Om meer kans te maken om de Rudolf Bikkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rudolf Bikkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.