Rudolf van Hees
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rudolf van Hees
Rudolf van Hees

Rudolf van Hees

Kunstenaar

Rudolf VAN HEES

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!
Rudolf van Hees - Titel onbekend | portretSchilderij
Geplaatst doorElitepauper
Eindtijd 27-01-2023 om 21:38
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
Afmetingen63.5 cm x 48.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Rudolf van Hees

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rudolf van Hees? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rudolf van Hees. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rudolf van Hees en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rudolf van Hees te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rudolf van Hees!

Volg het aanbod kunst van Rudolf van Hees te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rudolf van Hees te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rudolf van Hees instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rudolf van Hees kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rudolf van Hees!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rudolf van Hees kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rudolf van Hees en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rudolf van Hees via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rudolf van Hees of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rudolf van Hees?

Kunst kopen van Rudolf van Hees begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rudolf van Hees, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rudolf van Hees. Om meer kans te maken om de Rudolf van Hees te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rudolf van Hees! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.