Rutger ten Broeke (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rutger ten Broeke
Rutger ten Broeke (1944)

Rutger ten Broeke (1944)

Kunstenaar

Rutger ten BROEKE (Arnhem, 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Kunst kopen van Rutger ten Broeke

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rutger ten Broeke? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rutger ten Broeke. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rutger ten Broeke en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rutger ten Broeke te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rutger ten Broeke!

Volg het aanbod kunst van Rutger ten Broeke te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rutger ten Broeke te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rutger ten Broeke instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rutger ten Broeke kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rutger ten Broeke!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rutger ten Broeke kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rutger ten Broeke en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rutger ten Broeke via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rutger ten Broeke of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rutger ten Broeke?

Kunst kopen van Rutger ten Broeke begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rutger ten Broeke, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rutger ten Broeke. Om meer kans te maken om de Rutger ten Broeke te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rutger ten Broeke! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.