Ruth Brouwer (1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ruth Brouwer
Ruth Brouwer (1930)

Ruth Brouwer (1930)

Ruth BROUWER (Antwerpen 1930)

Beeldhouwer, medailleur en tekenaar.

Vanaf 1953 woont en werkt zij in Amsterdam. Opleiding: Rijksakademie van Beeldende Kunsten (Amsterdam). Leerling van o.a. Vincent Pieter Semeyn Esser. Ze maakte studiereizen naar Scandinavië, Italië en Frankrijk.

Ruth Brouwer maakte vooral beelden en plastieken van vrouwenfiguren, kinderen en katten, maar maakte ook tekeningen (schetsen). Zij werkte met brons, steen en hout. In de Rijkscollectie bevinden zich 3 bronzen beelden van haar.

Ruth Brouwer kreeg in 1959 de ‘Prix de Rome’ (2e prijs beeldhouwkunst) en staat vermeld in ‘Scheen’ (1969-1970) en ‘Jacobs’ (1993).

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ruth Brouwer (1930) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ruth Brouwer (1930) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ruth Brouwer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ruth Brouwer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ruth Brouwer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ruth Brouwer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ruth Brouwer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ruth Brouwer!

Volg het aanbod kunst van Ruth Brouwer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ruth Brouwer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ruth Brouwer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ruth Brouwer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ruth Brouwer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ruth Brouwer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ruth Brouwer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ruth Brouwer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ruth Brouwer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ruth Brouwer?

Kunst kopen van Ruth Brouwer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ruth Brouwer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ruth Brouwer. Om meer kans te maken om de Ruth Brouwer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ruth Brouwer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.