Sander de Groot (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sander de Groot
Sander de Groot (1965)

Sander de Groot (1965)

Kunstenaar

Sander de GROOT (Hengelo 1965) 


De beeldend kunstenaar Torino, oftewel Sander de Groot ) liet zich van jongs af aan inspireren door topografie. Dit vormde de basis voor zijn fictieve ontwerpen van stadsplattegronden en landkaarten. Dit werkte hij later uit in zijn vrije tekeningen. Om zich verder te kunnen ontplooien begon Torino in 1986 zijn studie aan de AKI te Enschede. Daar kwam hij via de vakgroepen grafische vormgeving en schilderen, uiteindelijk terecht bij monumentale vormgeving, waar hij in 1991 afstudeerde. 

Aangeboden items
3
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Sander de Groot (1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 3 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Sander de Groot (1965) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Sander de Groot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sander de Groot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sander de Groot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sander de Groot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sander de Groot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sander de Groot!

Volg het aanbod kunst van Sander de Groot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sander de Groot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sander de Groot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sander de Groot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sander de Groot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sander de Groot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sander de Groot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sander de Groot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sander de Groot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sander de Groot?

Kunst kopen van Sander de Groot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sander de Groot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sander de Groot. Om meer kans te maken om de Sander de Groot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sander de Groot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.