Sandra Nitesco (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sandra Nitesco
Sandra Nitesco (1937)

Sandra Nitesco (1937)

Kunstenaar

Sandra NITESCO (Boekarest 1937)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Roemeens Roemeens  
Links
Favoriet
filters
Sandra Nitesco - 'San' kopen? Bied vanaf 15!
Sandra Nitesco (1937) 'San'
TechniekDroge Naald
Afmetingen42 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee
Sandra Nitesco - strange assembly (handgekleurd) kopen? Bied vanaf 25!
Sandra Nitesco (1937) strange assembly (handgekleurd)
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen42 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Sandra Nitesco

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sandra Nitesco? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sandra Nitesco. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sandra Nitesco en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sandra Nitesco te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sandra Nitesco!

Volg het aanbod kunst van Sandra Nitesco te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sandra Nitesco te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sandra Nitesco instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sandra Nitesco kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sandra Nitesco!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sandra Nitesco kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sandra Nitesco en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sandra Nitesco via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sandra Nitesco of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sandra Nitesco?

Kunst kopen van Sandra Nitesco begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sandra Nitesco, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sandra Nitesco. Om meer kans te maken om de Sandra Nitesco te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sandra Nitesco! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.