• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Sante d' Orazio (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sante d' Orazio

Sante d' Orazio (1956)

Kunstenaar

Sante d'ORAZIO (1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Amerikaans
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Sante d' Orazio - Handsignierte Fotografie, gerahmt. kopen? Bied vanaf 390!
Sante d' Orazio - Handsignierte Fotografie, gerahmt.

Fotografie

Geplaatst doorISAvonMalessa

Eindtijd18-08-2022 om 22:56

VerzendingInternationaal

Periode1945 t/m 1999

Kunst kopen van Sante d' Orazio

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sante d' Orazio? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sante d' Orazio. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sante d' Orazio en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sante d' Orazio te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sante d' Orazio!

Volg het aanbod kunst van Sante d' Orazio te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sante d' Orazio te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sante d' Orazio instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sante d' Orazio kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sante d' Orazio!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sante d' Orazio kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sante d' Orazio en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sante d' Orazio via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sante d' Orazio of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sante d' Orazio?

Kunst kopen van Sante d' Orazio begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sante d' Orazio, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sante d' Orazio. Om meer kans te maken om de Sante d' Orazio te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sante d' Orazio! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.