Schilder Hermanus (1955-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Schilder Hermanus
Schilder Hermanus (1955-2017)

Schilder Hermanus (1955-2017)

Kunstenaar

Schilder HERMANUS (1955 - 2017)

Geboren als Hermanus Spelbos. Deze voormalig steendrukker werkt tegenwoordig onder pseudoniem Schilder Hermanus.

Aangeboden items
2
Verkochte items
28
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (30 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Schilder Hermanus - hoezo niet kopen? Bied vanaf 225!
Schilder Hermanus - hoezo nietSchilderij

Geplaatst doorGalerian

Eindtijd 15-12-2022 om 21:54

Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen25 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst
Schilder Hermanus - op kamers kopen? Bied vanaf 425!
Schilder Hermanus - op kamersSchilderij

Geplaatst doorGalerian

Eindtijd 15-12-2022 om 21:58

Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen45 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Schilder Hermanus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Schilder Hermanus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Schilder Hermanus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Schilder Hermanus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Schilder Hermanus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Schilder Hermanus!

Volg het aanbod kunst van Schilder Hermanus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Schilder Hermanus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Schilder Hermanus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Schilder Hermanus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Schilder Hermanus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Schilder Hermanus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Schilder Hermanus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Schilder Hermanus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Schilder Hermanus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Schilder Hermanus?

Kunst kopen van Schilder Hermanus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Schilder Hermanus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Schilder Hermanus. Om meer kans te maken om de Schilder Hermanus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Schilder Hermanus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.