Shemara (1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Shemara
Shemara (1985)

Shemara (1985)

Kunstenaar

SHEMARA (1985)

Aangeboden items
3
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Shemara - Foto op dibond, Downtown Train serie Nr.4 kopen? Bied vanaf 50!
Shemara - Foto op dibond, Downtown Train serie Nr.4Fotografie
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 06-02-2023 om 21:45
Periode2000 t/m Heden
TechniekDigitale Print
Afmetingen33 cm x 25 cm (h x b)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Shemara

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Shemara? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Shemara. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Shemara en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Shemara te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Shemara!

Volg het aanbod kunst van Shemara te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Shemara te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Shemara instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Shemara kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Shemara!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Shemara kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Shemara en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Shemara via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Shemara of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Shemara?

Kunst kopen van Shemara begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Shemara, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Shemara. Om meer kans te maken om de Shemara te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Shemara! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.