• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Shraga Weil (1918-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Shraga Weil
Shraga Weil (1918-2009)

Shraga Weil (1918-2009)

Kunstenaar

Shraga WEIL (1918-2009)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
IsraëlischIsraëlisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Shraga Weil - Zeefdruk , ingelijst , "Phoenix Bird" kopen? Bied vanaf 100!
Shraga Weil - Zeefdruk , ingelijst , "Phoenix Bird"Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorkunst_ikhebje

Eindtijd 21-05-2022 om 15:22

Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 70.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Shraga Weil

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Shraga Weil? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Shraga Weil. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Shraga Weil en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Shraga Weil te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Shraga Weil!

Volg het aanbod kunst van Shraga Weil te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Shraga Weil te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Shraga Weil instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Shraga Weil kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Shraga Weil!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Shraga Weil kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Shraga Weil en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Shraga Weil via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Shraga Weil of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Shraga Weil?

Kunst kopen van Shraga Weil begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Shraga Weil, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Shraga Weil. Om meer kans te maken om de Shraga Weil te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Shraga Weil! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.