Sieghard Pohl (1925-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sieghard Pohl
Sieghard Pohl (1925-1994)

Sieghard Pohl (1925-1994)

Kunstenaar

Sieghard POHL (Breslau 1925 - Berlijn 1994)

Aangeboden items
0
Verkochte items
55
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Sieghard Pohl (1925-1994) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 55 items van Sieghard Pohl (1925-1994) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Sieghard Pohl

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sieghard Pohl? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sieghard Pohl. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sieghard Pohl en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sieghard Pohl te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sieghard Pohl!

Volg het aanbod kunst van Sieghard Pohl te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sieghard Pohl te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sieghard Pohl instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sieghard Pohl kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sieghard Pohl!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sieghard Pohl kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sieghard Pohl en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sieghard Pohl via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sieghard Pohl of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sieghard Pohl?

Kunst kopen van Sieghard Pohl begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sieghard Pohl, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sieghard Pohl. Om meer kans te maken om de Sieghard Pohl te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sieghard Pohl! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.