Simone M. Dettmeijer (1944-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Simone M. Dettmeijer
Simone M. Dettmeijer (1944-2014)

Simone M. Dettmeijer (1944-2014)

Kunstenaar

Simone DETTMEIJER (Rotterdam 1944 - Rotterdam 2014)

Aangeboden items
2
Verkochte items
19
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Simone M. Dettmeijer - Zeefdruk - 1990 kopen? Bied vanaf 45!
Simone M. Dettmeijer - Zeefdruk - 1990Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro

Eindtijd 18-06-2022 om 20:01

Jaartal1990
TechniekZeefdruk
Afmetingen54 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Simone M. Dettmeijer - Zeefdruk - 1990 kopen? Bied vanaf 45!
Simone M. Dettmeijer - Zeefdruk - 1990Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro

Eindtijd 28-08-2022 om 20:06

Jaartal1990
TechniekZeefdruk
Afmetingen54 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Simone M. Dettmeijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Simone M. Dettmeijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Simone M. Dettmeijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Simone M. Dettmeijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Simone M. Dettmeijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Simone M. Dettmeijer!

Volg het aanbod kunst van Simone M. Dettmeijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Simone M. Dettmeijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Simone M. Dettmeijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Simone M. Dettmeijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Simone M. Dettmeijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Simone M. Dettmeijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Simone M. Dettmeijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Simone M. Dettmeijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Simone M. Dettmeijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Simone M. Dettmeijer?

Kunst kopen van Simone M. Dettmeijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Simone M. Dettmeijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Simone M. Dettmeijer. Om meer kans te maken om de Simone M. Dettmeijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Simone M. Dettmeijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.