Stan Klamer (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Stan Klamer
Stan Klamer (1951)

Stan Klamer (1951)

Geboren te Valkenswaard woont en werkt in Amsterdam. Opgeleid 1977-1982 Academie Industriele Vormgeving afd.Vrije Beeldende Vormgeving Eindhoven. Klamer heeft geexposeerd bij o.a. Galerie Maurits van de Laar Den Haag, Museum voor Moderne Kunst Arnhem en S V B Amstelveen. Winaar Jeanne Oosthingprijs 2001.

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Stan Klamer - Hier is het - kleurenets- 1994 kopen? Bied vanaf 60!
Stan Klamer (1951) Nederlands Hier is het - kleurenets- 1994
Techniek Ets
Afmetingen 51 x 66 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Stan Klamer - ets : hier is het - 1994 kopen? Bied vanaf 99!
Stan Klamer (1951) Nederlands ets : hier is het - 1994
Techniek Ets
Afmetingen 50.5 x 65.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Stan Klamer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Stan Klamer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Stan Klamer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Stan Klamer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Stan Klamer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Stan Klamer!

Volg het aanbod kunst van Stan Klamer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Stan Klamer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Stan Klamer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Stan Klamer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Stan Klamer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Stan Klamer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Stan Klamer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Stan Klamer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Stan Klamer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Stan Klamer?

Kunst kopen van Stan Klamer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Stan Klamer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Stan Klamer. Om meer kans te maken om de Stan Klamer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Stan Klamer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.