Stijn Peeters (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Stijn Peeters
Stijn Peeters (1957)

Stijn Peeters (1957)

Kunstenaar

Stijn PEETERS: (Valkenswaard 1957)

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (28 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Stijn Peeters - VRIENDSCHAP / ZW-W LITHO / 162x122cm / SIG / 2007 / ZEER GROOT WERK kopen? Bied vanaf 95!
Stijn Peeters - VRIENDSCHAP / ZW-W LITHO / 162x122cm / SIG / 2007 / ZEER GROOT WERKGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 03-02-2023 om 22:07
Jaartal2007
TechniekLitho
Afmetingen162 cm x 122 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Stijn Peeters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Stijn Peeters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Stijn Peeters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Stijn Peeters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Stijn Peeters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Stijn Peeters!

Volg het aanbod kunst van Stijn Peeters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Stijn Peeters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Stijn Peeters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Stijn Peeters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Stijn Peeters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Stijn Peeters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Stijn Peeters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Stijn Peeters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Stijn Peeters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Stijn Peeters?

Kunst kopen van Stijn Peeters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Stijn Peeters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Stijn Peeters. Om meer kans te maken om de Stijn Peeters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Stijn Peeters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.