Teun Hocks (1947-2022)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Teun Hocks
Teun Hocks (1947-2022)

Teun Hocks (1947-2022)

Kunstenaar

Teun HOCKS: (Leiden 1947 - Rotterdam 2022)

Academie St Joost te Breda

Aangeboden items
4
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (48 x Favoriet)
filters
4 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Teun Hocks - 3D / Hologram foto, Voetpop - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!
Teun Hocks - 3D / Hologram foto, Voetpop - IngelijstFotografie
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 06-02-2023 om 19:30
Jaartal1990
TechniekDigitale Print
Afmetingen63 cm x 53 cm (h x b)
IngelijstIngelijst
Teun Hocks - 3D / Hologram foto, Saturnus - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!
Teun Hocks - 3D / Hologram foto, Saturnus - IngelijstFotografie
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 06-02-2023 om 19:37
Jaartal1990
TechniekDigitale Print
Afmetingen63 cm x 53 cm (h x b)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Teun Hocks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Teun Hocks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Teun Hocks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Teun Hocks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Teun Hocks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Teun Hocks!

Volg het aanbod kunst van Teun Hocks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Teun Hocks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Teun Hocks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Teun Hocks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Teun Hocks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Teun Hocks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Teun Hocks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Teun Hocks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Teun Hocks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Teun Hocks?

Kunst kopen van Teun Hocks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Teun Hocks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Teun Hocks. Om meer kans te maken om de Teun Hocks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Teun Hocks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.