• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Theo Kemperman (1936-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Kemperman
Theo Kemperman (1936-2012)

Theo Kemperman (1936-2012)

Kunstenaar

Theo KEMPERMAN (Amsterdam 1936 - 2012 Alkmaar)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Theo Kemperman - Zonder titel kopen? Bied vanaf 20!
Theo Kemperman - Zonder titelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorD-Art

Eindtijd 11-09-2022 om 20:02

Jaartal1975
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Theo Kemperman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Kemperman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Kemperman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Kemperman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Kemperman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Kemperman!

Volg het aanbod kunst van Theo Kemperman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Kemperman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Kemperman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Kemperman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Kemperman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Kemperman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Kemperman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Kemperman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Kemperman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Kemperman?

Kunst kopen van Theo Kemperman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Kemperman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Kemperman. Om meer kans te maken om de Theo Kemperman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Kemperman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.