• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Theo Reusing (1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Reusing
Theo Reusing (1923)

Theo Reusing (1923)

Kunstenaar

Theo REUSING (Boxmeer 1923)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Theo Reusing - zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Theo Reusing - zonder titel

Schilderij

Geplaatst doorBonaMi

Eindtijd 08-10-2022 om 21:24

Periode1900 t/m 1944
TechniekAcryl
Afmetingen71 cm x 91 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Theo Reusing - zonder titel kopen? Bied vanaf 65!
Theo Reusing - zonder titel

Schilderij

Geplaatst doorBonaMi

Eindtijd 08-10-2022 om 21:28

Jaartal1998
TechniekAcryl
Afmetingen58 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Theo Reusing

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Reusing? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Reusing. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Reusing en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Reusing te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Reusing!

Volg het aanbod kunst van Theo Reusing te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Reusing te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Reusing instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Reusing kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Reusing!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Reusing kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Reusing en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Reusing via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Reusing of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Reusing?

Kunst kopen van Theo Reusing begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Reusing, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Reusing. Om meer kans te maken om de Theo Reusing te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Reusing! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.