Tineke van Dien
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tineke van Dien
Tineke van Dien

Tineke van Dien (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Tineke van DIEN

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Tineke van Dien - Zeefdruk, titel. De wereld rond.. kopen? Bied vanaf 15!
Tineke van Dien Nederlands Zeefdruk, titel. De wereld rond..
TechniekZeefdruk
Afmetingen72 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Tineke van Dien

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tineke van Dien? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tineke van Dien. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tineke van Dien en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tineke van Dien te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tineke van Dien!

Volg het aanbod kunst van Tineke van Dien te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tineke van Dien te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tineke van Dien instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tineke van Dien kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tineke van Dien!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tineke van Dien kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tineke van Dien en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tineke van Dien via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tineke van Dien of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tineke van Dien?

Kunst kopen van Tineke van Dien begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tineke van Dien, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tineke van Dien. Om meer kans te maken om de Tineke van Dien te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tineke van Dien! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.