Toussaint Essers (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Toussaint Essers
Toussaint Essers (1959)

Toussaint Essers (1959)

Toussaint ESSERS (Maastricht 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Toussaint Essers - Jeux de Jambes - Gemengde techniek op papier, (Ingelijst) kopen? Bied vanaf 100!
Toussaint Essers (1959) Nederlands Jeux de Jambes - Gemengde techniek op papier, (Ingelijst)
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 80 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Toussaint Essers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toussaint Essers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toussaint Essers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toussaint Essers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toussaint Essers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toussaint Essers!

Volg het aanbod kunst van Toussaint Essers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toussaint Essers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toussaint Essers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toussaint Essers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toussaint Essers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toussaint Essers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toussaint Essers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toussaint Essers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toussaint Essers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toussaint Essers?

Kunst kopen van Toussaint Essers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toussaint Essers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toussaint Essers. Om meer kans te maken om de Toussaint Essers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toussaint Essers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.