Ursula Pless (1937-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ursula Pless
Ursula Pless (1937-1991)

Ursula Pless (1937-1991)

Kunstenaar

Ursula Pless

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ursula Pless - Zeefdruk, Zonder titel - 1990 kopen? Bied vanaf 49!
Ursula Pless - Zeefdruk, Zonder titel - 1990Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 30-01-2023 om 22:24
Jaartal1990
TechniekZeefdruk
Afmetingen46.5 cm x 46.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Ursula Pless - Zeefdruk, Zonder titel - 1990 kopen? Bied vanaf 45!
Ursula Pless - Zeefdruk, Zonder titel - 1990Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 04-08-2022 om 19:16
Jaartal1990
TechniekZeefdruk
Afmetingen46.5 cm x 46.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ursula Pless

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ursula Pless? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ursula Pless. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ursula Pless en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ursula Pless te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ursula Pless!

Volg het aanbod kunst van Ursula Pless te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ursula Pless te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ursula Pless instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ursula Pless kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ursula Pless!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ursula Pless kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ursula Pless en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ursula Pless via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ursula Pless of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ursula Pless?

Kunst kopen van Ursula Pless begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ursula Pless, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ursula Pless. Om meer kans te maken om de Ursula Pless te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ursula Pless! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.