• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Vasile Pintea (1931)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Vasile Pintea

Vasile Pintea (1931)

Kunstenaar

Vasile PINTEA (1931 Hodosa)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Roemeens
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Vasile Pintea (1931) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Vasile Pintea (1931) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Vasile Pintea

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Vasile Pintea? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Vasile Pintea. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Vasile Pintea en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Vasile Pintea te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Vasile Pintea!

Volg het aanbod kunst van Vasile Pintea te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Vasile Pintea te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Vasile Pintea instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Vasile Pintea kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Vasile Pintea!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Vasile Pintea kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Vasile Pintea en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Vasile Pintea via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Vasile Pintea of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Vasile Pintea?

Kunst kopen van Vasile Pintea begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Vasile Pintea, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Vasile Pintea. Om meer kans te maken om de Vasile Pintea te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Vasile Pintea! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.