Venelin Ivanov (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Venelin Ivanov
Venelin Ivanov (1950)

Venelin Ivanov (1950)

Beeldhouwer

Venelin IVANOV (Varna 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Bulgaar Bulgaar  
Favoriet
filters
Venelin Ivanov - Tower kopen? Bied vanaf 375!
Venelin Ivanov (1950) Bulgaar Tower
TechniekBrons
Afmetingen24 cm x 13 cm x 8.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 375
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Venelin Ivanov

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Venelin Ivanov? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Venelin Ivanov. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Venelin Ivanov en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Venelin Ivanov te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Venelin Ivanov!

Volg het aanbod kunst van Venelin Ivanov te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Venelin Ivanov te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Venelin Ivanov instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Venelin Ivanov kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Venelin Ivanov!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Venelin Ivanov kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Venelin Ivanov en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Venelin Ivanov via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Venelin Ivanov of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Venelin Ivanov?

Kunst kopen van Venelin Ivanov begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Venelin Ivanov, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Venelin Ivanov. Om meer kans te maken om de Venelin Ivanov te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Venelin Ivanov! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.