Victor Delhez (1902-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Victor Delhez
Victor Delhez (1902-1985)

Victor Delhez (1902-1985)

Kunstenaar

Victor DELHEZ (Antwerpen 1902 - Mendoza (Argentinië) 1985) Volgde zijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen en was ook landbouwkundig ingenieur (Universiteit te Leuven).

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Victor Delhez - OHNE TITEL kopen? Bied vanaf 300!
Victor Delhez - OHNE TITELGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPetraOrtmann
Eindtijd 15-01-2023 om 19:37
Verzending Internationaal
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen22 cm x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Victor Delhez

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Victor Delhez? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Victor Delhez. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Victor Delhez en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Victor Delhez te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Victor Delhez!

Volg het aanbod kunst van Victor Delhez te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Victor Delhez te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Victor Delhez instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Victor Delhez kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Victor Delhez!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Victor Delhez kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Victor Delhez en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Victor Delhez via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Victor Delhez of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Victor Delhez?

Kunst kopen van Victor Delhez begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Victor Delhez, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Victor Delhez. Om meer kans te maken om de Victor Delhez te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Victor Delhez! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.