Victor Dooms (1912-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Victor Dooms
Victor Dooms (1912-1994)

Victor Dooms (1912-1994)

Kunstenaar

Victor DOOMS ( Sint-Martens-Latem 1912 - Gent 1994)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Victor Dooms - Stilleven met ajuinen en glas kopen? Bied vanaf 300!
Victor Dooms (1912-1994) Stilleven met ajuinen en glas
TechniekOlieverf
Afmetingen35 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Victor Dooms

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Victor Dooms? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Victor Dooms. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Victor Dooms en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Victor Dooms te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Victor Dooms!

Volg het aanbod kunst van Victor Dooms te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Victor Dooms te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Victor Dooms instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Victor Dooms kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Victor Dooms!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Victor Dooms kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Victor Dooms en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Victor Dooms via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Victor Dooms of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Victor Dooms?

Kunst kopen van Victor Dooms begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Victor Dooms, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Victor Dooms. Om meer kans te maken om de Victor Dooms te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Victor Dooms! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.