Victor Hasch (1945-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Victor Hasch
Victor Hasch (1945-2012)

Victor Hasch (1945-2012)

Kunstschilder, Graficus

Victor HASCH (Geneve 1945 - Frankijk 2012)

Hasch staat bekend om zijn kleurrijke abstracte portretten en stadsgezichten. Zijn werk is opgenomen in grote openbaren en particuliere collecties.


Aangeboden items
0
Verkochte items
100
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Victor Hasch (1945-2012) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 100 items van Victor Hasch (1945-2012) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 16 mensen die Victor Hasch (1945-2012) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Victor Hasch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Victor Hasch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Victor Hasch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Victor Hasch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Victor Hasch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Victor Hasch!

Volg het aanbod kunst van Victor Hasch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Victor Hasch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Victor Hasch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Victor Hasch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Victor Hasch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Victor Hasch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Victor Hasch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Victor Hasch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Victor Hasch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Victor Hasch?

Kunst kopen van Victor Hasch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Victor Hasch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Victor Hasch. Om meer kans te maken om de Victor Hasch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Victor Hasch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.