Wade Guyton (1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wade Guyton
Wade Guyton (1972)

Wade Guyton (1972)

Wade GUYTON (Hammond, 1972)

Aangeboden items
3
Verkochte items
2
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Wade Guyton - Green Goya, signiert und nummeriert kopen? Bied vanaf 2600!
Wade Guyton (1972) Amerikaans Groene Goya, gesigneerd en genummerd
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 100 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 2.600
Bied mee Bied mee
Wade Guyton - Tomato Lovers kopen? Bied vanaf 1450!
Wade Guyton (1972) Amerikaans Tomatenliefhebbers
Techniek C-Print
Afmetingen 47 x 36 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 1.450
Bied mee Bied mee
Wade Guyton - Green Goya kopen? Bied vanaf 2950!
Wade Guyton (1972) Amerikaans Groene Goya
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 100 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 2.950
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wade Guyton

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wade Guyton? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wade Guyton. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wade Guyton en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wade Guyton te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wade Guyton!

Volg het aanbod kunst van Wade Guyton te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wade Guyton te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wade Guyton instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wade Guyton kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wade Guyton!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wade Guyton kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wade Guyton en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wade Guyton via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wade Guyton of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wade Guyton?

Kunst kopen van Wade Guyton begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wade Guyton, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wade Guyton. Om meer kans te maken om de Wade Guyton te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wade Guyton! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.