Werner Moonen (1940-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Werner Moonen
Werner Moonen (1940-2011)

Werner Moonen (1940-2011)

Kunstenaar

Werner Moonen (Gent, 1940)

Aangeboden items
2
Verkochte items
49
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (29 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Werner Moonen - Prachtig uniek werk/tekening - " Grenssituatie 11 " LAATSTE KANS !!!!!!!!!!!! kopen? Bied vanaf 125!
Werner Moonen - Prachtig uniek werk/tekening - " Grenssituatie 11 " LAATSTE KANS !!!!!!!!!!!!Schilderij

Geplaatst doortien

Eindtijd 24-07-2022 om 19:37

Jaartal1967
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen80 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Werner Moonen - Zonder titel kopen? Bied vanaf 60!
Werner Moonen - Zonder titelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorkunstpeer

Eindtijd 25-10-2022 om 21:28

Jaartal1976
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen51 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Werner Moonen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Werner Moonen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Werner Moonen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Werner Moonen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Werner Moonen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Werner Moonen!

Volg het aanbod kunst van Werner Moonen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Werner Moonen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Werner Moonen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Werner Moonen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Werner Moonen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Werner Moonen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Werner Moonen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Werner Moonen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Werner Moonen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Werner Moonen?

Kunst kopen van Werner Moonen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Werner Moonen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Werner Moonen. Om meer kans te maken om de Werner Moonen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Werner Moonen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.