• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Wilfried Lansink (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wilfried Lansink
Wilfried Lansink (1963)

Wilfried Lansink (1963)

Kunstenaar

Wilfried LANSINK

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Wilfried Lansink (1963) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Wilfried Lansink (1963) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Wilfried Lansink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wilfried Lansink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wilfried Lansink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wilfried Lansink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wilfried Lansink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wilfried Lansink!

Volg het aanbod kunst van Wilfried Lansink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wilfried Lansink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wilfried Lansink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wilfried Lansink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wilfried Lansink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wilfried Lansink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wilfried Lansink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wilfried Lansink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wilfried Lansink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wilfried Lansink?

Kunst kopen van Wilfried Lansink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wilfried Lansink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wilfried Lansink. Om meer kans te maken om de Wilfried Lansink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wilfried Lansink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.