Wilhelmus Harmanus Jintes (1855-1924)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wilhelmus Harmanus Jintes
Wilhelmus Harmanus Jintes (1855-1924)

Wilhelmus Harmanus Jintes (1855-1924)

Kunstenaar

Wilhelmus Harmanus JINTES (Groningen 1855 - Amsterdam 1924)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wilhelmus Harmanus Jintes - Lot van 7 molen prenten van diverse kunstenaars. kopen? Bied vanaf 45!
Wilhelmus Harmanus Jintes (1855-1924) Nederlands Lot van 7 molen prenten van diverse kunstenaars.
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen13 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wilhelmus Harmanus Jintes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wilhelmus Harmanus Jintes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wilhelmus Harmanus Jintes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wilhelmus Harmanus Jintes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wilhelmus Harmanus Jintes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wilhelmus Harmanus Jintes!

Volg het aanbod kunst van Wilhelmus Harmanus Jintes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wilhelmus Harmanus Jintes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wilhelmus Harmanus Jintes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wilhelmus Harmanus Jintes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wilhelmus Harmanus Jintes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wilhelmus Harmanus Jintes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wilhelmus Harmanus Jintes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wilhelmus Harmanus Jintes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wilhelmus Harmanus Jintes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wilhelmus Harmanus Jintes?

Kunst kopen van Wilhelmus Harmanus Jintes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wilhelmus Harmanus Jintes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wilhelmus Harmanus Jintes. Om meer kans te maken om de Wilhelmus Harmanus Jintes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wilhelmus Harmanus Jintes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.