Willem Dooijewaard (1892-1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem Dooijewaard
Willem Dooijewaard (1892-1980)

Willem Dooijewaard (1892-1980)

Willem DOOIJEWAARD

Aquarellist, schilder, tekenaar

Geboren te Amsterdam in 1892. Overleden in Blaricum in 1980.

Opleiding: Dooijewaard volgde zijn opleiding aan de Amsterdamse Rijksnormaalschool voor Kunstnijverheid.

Hij woonde en werkte onder andere in Nederland, Indonesi_, China, Japan en Frankrijk.

Willem Dooijewaard schildert in impressionistische trant en maakt veel grafiek met Aziatische figuren, ge_nspireerd door zijn reizen.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Dooijewaard - Broer en zus kopen? Bied vanaf 475!
Willem Dooijewaard (1892-1980) Nederlands Broer en zus
Techniek Olieverf
Afmetingen 80 x 101 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 475
Bied mee Bied mee
Willem Dooijewaard - Avondmaaltijd kopen? Bied vanaf 350!
Willem Dooijewaard (1892-1980) Nederlands Avondmaaltijd
Techniek Litho
Afmetingen 76 x 94 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Dooijewaard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Dooijewaard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Dooijewaard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Dooijewaard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Dooijewaard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Dooijewaard!

Volg het aanbod kunst van Willem Dooijewaard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Dooijewaard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Dooijewaard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Dooijewaard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Dooijewaard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Dooijewaard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Dooijewaard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Dooijewaard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Dooijewaard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Dooijewaard?

Kunst kopen van Willem Dooijewaard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Dooijewaard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Dooijewaard. Om meer kans te maken om de Willem Dooijewaard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Dooijewaard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.