Willem Frederik Haas (1878-1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Frederik Haas
Willem Frederik Haas (1878-1960)

Willem Frederik Haas (1878-1960)

Kunstenaar

Willem Frederik HAAS (Den Haag 1878 - Noordwijk 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Frederik Haas - Meisje in boomgaard - Ets, Zeer fraai Ingelijst kopen? Bied vanaf 60!
Willem Frederik Haas (1878-1960) Nederlands Meisje in boomgaard - Ets, Zeer fraai Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen44 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Frederik Haas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Frederik Haas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Frederik Haas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Frederik Haas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Frederik Haas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Frederik Haas!

Volg het aanbod kunst van Willem Frederik Haas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Frederik Haas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Frederik Haas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Frederik Haas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Frederik Haas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Frederik Haas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Frederik Haas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Frederik Haas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Frederik Haas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Frederik Haas?

Kunst kopen van Willem Frederik Haas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Frederik Haas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Frederik Haas. Om meer kans te maken om de Willem Frederik Haas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Frederik Haas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.