Willem Steelink (jr.) (1856-1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Steelink (jr.)
Willem Steelink (jr.) (1856-1928)

Willem Steelink (jr.) (1856-1928)

Kunstschilder, Graficus

Willem STEELINK (JR.) (Amsterdam 1856 - Voorburg 1928)

Nadat Willem Steelink Jr. begon als leerling van zijn vader, studeerde hij in Amsterdam en Antwerpen. In het begin van zijn loopbaan maakte hij vooral portretten en historische voorstellingen zoals hij van zijn vader geleerd had. Later trok hij naar Laren en werd hij beïnvloed door de Larensche School, onder andere Anton Mauve. Vanaf dan schilderde hij vooral landschappen en ontwikkelde hij zijn eigen stijl. Behalve schilderijen maakte Willem Steelink Jr. ook grafisch werk en etsen. Voor boeken en kinderboeken maakte hij later ook veel illustraties en hij heeft zelfs het nieuwe testament in het Soedanees geïllustreerd. Verzamelaars uit heel Europa kochten het werk van Willem Steelink Jr. De kunstenaar was tevens lid van Arti et Amicitae in Amsterdam. Zijn werk is onder andere te zien in het gemeentemuseum in Den Haag.

Aangeboden items
0
Verkochte items
49
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willem Steelink (jr.) (1856-1928) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 49 items van Willem Steelink (jr.) (1856-1928) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 28 mensen die Willem Steelink (jr.) (1856-1928) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Willem Steelink (jr.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Steelink (jr.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Steelink (jr.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Steelink (jr.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Steelink (jr.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Steelink (jr.)!

Volg het aanbod kunst van Willem Steelink (jr.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Steelink (jr.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Steelink (jr.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Steelink (jr.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Steelink (jr.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Steelink (jr.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Steelink (jr.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Steelink (jr.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Steelink (jr.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Steelink (jr.)?

Kunst kopen van Willem Steelink (jr.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Steelink (jr.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Steelink (jr.). Om meer kans te maken om de Willem Steelink (jr.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Steelink (jr.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.