Willy Hohmann (1897-1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willy Hohmann
Willy Hohmann (1897-1963)

Willy Hohmann (1897-1963)

Kunstenaar

Willy HOHMANN (Paderborn 1897 - Osnabrück 1963)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Willy Hohmann - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Willy Hohmann (1897-1963) Duits zonder titel
TechniekEts
Afmetingen33 x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willy Hohmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willy Hohmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willy Hohmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willy Hohmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willy Hohmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willy Hohmann!

Volg het aanbod kunst van Willy Hohmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willy Hohmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willy Hohmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willy Hohmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willy Hohmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willy Hohmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willy Hohmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willy Hohmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willy Hohmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willy Hohmann?

Kunst kopen van Willy Hohmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willy Hohmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willy Hohmann. Om meer kans te maken om de Willy Hohmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willy Hohmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.