Wilna Haffmans (1936-2021)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wilna Haffmans
Wilna Haffmans (1936-2021)

Wilna Haffmans (1936-2021)

Beeldhouwer

Wilna HAFFMANS (Nijmegen 1936)

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Wilna Haffmans (1936-2021) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Wilna Haffmans (1936-2021) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Wilna Haffmans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wilna Haffmans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wilna Haffmans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wilna Haffmans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wilna Haffmans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wilna Haffmans!

Volg het aanbod kunst van Wilna Haffmans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wilna Haffmans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wilna Haffmans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wilna Haffmans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wilna Haffmans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wilna Haffmans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wilna Haffmans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wilna Haffmans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wilna Haffmans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wilna Haffmans?

Kunst kopen van Wilna Haffmans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wilna Haffmans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wilna Haffmans. Om meer kans te maken om de Wilna Haffmans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wilna Haffmans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.