Wim van Liempt (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wim van Liempt
Wim van Liempt (1937)

Wim van Liempt (1937)

Wim van LIEMPT (Den Haag 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim van Liempt - Stilleven kopen? Bied vanaf 45!
Wim van Liempt (1937) Nederlands Stilleven
TechniekGouache
Afmetingen44 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim van Liempt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim van Liempt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim van Liempt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim van Liempt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim van Liempt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim van Liempt!

Volg het aanbod kunst van Wim van Liempt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim van Liempt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim van Liempt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim van Liempt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim van Liempt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim van Liempt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim van Liempt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim van Liempt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim van Liempt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim van Liempt?

Kunst kopen van Wim van Liempt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim van Liempt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim van Liempt. Om meer kans te maken om de Wim van Liempt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim van Liempt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.