Wim Zuiderveld (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Zuiderveld
Wim Zuiderveld (1950)

Wim Zuiderveld (1950)

Kunstenaar

Wim Zuiderveld, geboren 10-9-1950 in Haarlem, kunstschilder. Werkzaam in Amsterdam en Haarlem. Wim Zuiderveld schildert met een weelderige penseelvoering, geheimzinnig, stemmingsvol, kleurrijk en met diepte. Hij laat zich inspireren door klassieke muziek (o.a. Bach en Mahler) en poëzie. Een inspiratiebron is het boek met dagboekaantekeningen van de in 1935 overleden Portugese dichter Fernando Pessoa: “Het boek der lusteloosheid”. Wim Zuiderveld staat vermeld in het RKD (Rijksdienst voor Kunsthistorische Documentatie): https://rkd.nl/explore/artists/275032

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Wim Zuiderveld (1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Wim Zuiderveld (1950) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Wim Zuiderveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Zuiderveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Zuiderveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Zuiderveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Zuiderveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Zuiderveld!

Volg het aanbod kunst van Wim Zuiderveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Zuiderveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Zuiderveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Zuiderveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Zuiderveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Zuiderveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Zuiderveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Zuiderveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Zuiderveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Zuiderveld?

Kunst kopen van Wim Zuiderveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Zuiderveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Zuiderveld. Om meer kans te maken om de Wim Zuiderveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Zuiderveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.