Wobbe Alkema (1900-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wobbe Alkema
Wobbe Alkema (1900-1984)

Wobbe Alkema (1900-1984)

Kunstenaar

Wobbe ALKEMA (Borger 1900 ? 1984 Kampen)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wobbe Alkema - Linosnede ingekleurd met aquarel -1958 kopen? Bied vanaf 295!
Wobbe Alkema (1900-1984) Nederlands Linosnede ingekleurd met aquarel -1958
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen11 x 12 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wobbe Alkema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wobbe Alkema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wobbe Alkema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wobbe Alkema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wobbe Alkema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wobbe Alkema!

Volg het aanbod kunst van Wobbe Alkema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wobbe Alkema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wobbe Alkema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wobbe Alkema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wobbe Alkema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wobbe Alkema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wobbe Alkema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wobbe Alkema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wobbe Alkema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wobbe Alkema?

Kunst kopen van Wobbe Alkema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wobbe Alkema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wobbe Alkema. Om meer kans te maken om de Wobbe Alkema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wobbe Alkema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.