Wolf Bauer (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wolf Bauer
Wolf Bauer (1938)

Wolf Bauer (1938)

Kunstschilder, Graficus, Designer

Wolf BAUER (1938)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Wolf Bauer - e.a: Collectie van zes handgesigneerde zeefdrukken: Diverse Composities kopen? Bied vanaf 32!
Wolf Bauer (1938) Duits e.a: Collectie van zes handgesigneerde zeefdrukken: Diverse Composities
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 32
Bied mee Bied mee
Wolf Bauer - e.a: collectie van zes handgesigneerde zeefdrukken: Diverse composities kopen? Bied vanaf 34!
Wolf Bauer (1938) Duits e.a: collectie van zes handgesigneerde zeefdrukken: Diverse composities
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 34
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wolf Bauer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wolf Bauer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wolf Bauer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wolf Bauer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wolf Bauer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wolf Bauer!

Volg het aanbod kunst van Wolf Bauer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wolf Bauer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wolf Bauer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wolf Bauer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wolf Bauer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wolf Bauer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wolf Bauer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wolf Bauer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wolf Bauer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wolf Bauer?

Kunst kopen van Wolf Bauer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wolf Bauer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wolf Bauer. Om meer kans te maken om de Wolf Bauer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wolf Bauer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.