Yvonne de Jonge-Melly (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yvonne de Jonge-Melly
Yvonne de Jonge-Melly (1941)

Yvonne de Jonge-Melly (1941)

Kunstenaar

Yvonne de JONGE-MELLY (Amsterdam 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Yvonne de Jonge-Melly - 2 leuke surrealistische etsen, gesigneerd en ingelijst kopen? Bied vanaf 30!
Yvonne de Jonge-Melly (1941) Nederlands 2 leuke surrealistische etsen, gesigneerd en ingelijst
TechniekEts
Afmetingen40.5 x 30.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Yvonne de Jonge-Melly

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yvonne de Jonge-Melly? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yvonne de Jonge-Melly. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yvonne de Jonge-Melly en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yvonne de Jonge-Melly te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yvonne de Jonge-Melly!

Volg het aanbod kunst van Yvonne de Jonge-Melly te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yvonne de Jonge-Melly te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yvonne de Jonge-Melly instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yvonne de Jonge-Melly kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yvonne de Jonge-Melly!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yvonne de Jonge-Melly kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yvonne de Jonge-Melly en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yvonne de Jonge-Melly via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yvonne de Jonge-Melly of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yvonne de Jonge-Melly?

Kunst kopen van Yvonne de Jonge-Melly begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yvonne de Jonge-Melly, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yvonne de Jonge-Melly. Om meer kans te maken om de Yvonne de Jonge-Melly te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yvonne de Jonge-Melly! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.